Lansor IT services realiseert wordpress CMS websites met domein en webhosting , voor kleine bedrijven.

Domein

Met een domeinnaam kan je makkelijk worden bereikt via internet. Het is vergelijkbaar met postadres, Als dit bekend is bij instanties, vrienden, familie dan krijg je post. Een domeinnaam is uniek. Naast de naam is er een extensie aan bevestigd(toplevel). De extensie geeft normaal aan uit welk land de website vandaan komt. Voorbeelden (.nl, .be,.de, co.uk), of een commercieel bedrijf (.com, .org,.net).  De domeinnaam kan worden gekoppeld aan een website of/en emailadressen. Of u kan het parkeren voor toekomstig gebruik.

Wilt controleren of u gewenste domein naam beschikbaar is?

Klik hier!

Webdesign

Ik ontwerp enkel WordPress Content Management System websites , met wordpress hou je controle over de inhoud. Het is ook mogelijk om de layout te veranderen. Eerst wordt bekeken wat voor  functionaliteit de website moet hebben. Hierna zal een voorbeeld worden getoond, Als men tevreden is, kan na goedkeuring de website worden gelanceerd.

Prijs voor een minimale ( deliver your own logos, pictures) layout website  €700 incl BTW.

Dit zorgt voor een website met een platform om uit te breiden. Pagina’s veranderen sociale profielen toevoegen enz.

Webhosting

Na domein registratie , kan de website worden gekoppeld.

Met Directadmin user panel zie hier een demo (login: demo_user  password: demo) . De klant houdt de controle. Als voorbeeld verander of voeg een email adres toe, subdomein, databases etc..

 

Voorbeeld